Materiale de construcții, haine și alimente pentru victimele inundaţiilor

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, peste 60 de familii din zonele afectate de inundațiile care au lovit Argeșul, au primit ajutoare consistente compuse din alimente neperisabile (250 litri de ulei, 370 kg de făină, 225 kg de zahăr, 196 kg de orez, 800 cutii de conserve, 255 pungi de paste făinoase, 475 litri de apă minerală și plată), haine (120 saci, 15 covoare),  600 de pâini, precum și diverse produse de igienă, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei..
„În toate aceste grele încercări, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, atât prin forţe proprii, cât şi prin sensibilizarea credincioşilor pe care i-a chemat să fie solidari, ajută în continuare persoanele aflate în impas în aceste zile, prin directa implicare și coordonare a Părintelui Arhidiacon Caliopie Cristian Ichim, Consilier responsabil de sectoarele economic-financiar și construcții bisericești din Eparhia Argeșului și Muscelului.
Prin grija Eparhiei Argeșului și Muscelului, cu sprijinul unui important magazin de materiale pentru construcții, gospodăriile afectate vor beneficia de materiale și de finisaje în vederea reabilitării pagubelor produse de inundații. Materialele vor fi împărțite prin Așezământul Social Sfinții Împărați Constantin și Elena.
Colecta continuă până la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, căci postul, rugăciunea și fapta bună sunt trăsăturile creștinului ce lucrează în lumina iubirii divine”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email