Noi concerte în cadrul Zilelor Municipiului

Pe parcursul acestei săptămâni, în cadrul programului Zilelor Municipiului Curtea de Argeş, vor avea loc noi concerte de muzică de toate genurile, susţinute de artişti şi formaţii de renume din ţară.
Astfel, astăzi vor urca pe scena amenajată în faţa sălii de sport a municipiului Whats’Up şi Dora Ungureanu, iar miercuri vor susţine recitaluri Oana Radu, fosta concurentă a show-lui de televiziune „Vocea României”, şi F.Charm.
Ca în fiecare an, în cadrul Zilelor Municipiului, se va desfăşura şi o nouă ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi”. Astfel, joi, 14 august, la cea de-a XXXI- a ediţie a Festivalului, va avea loc un spectacol muzical – coregrafic susţinut de ansambluri folclorice din ţară, dar şi formaţii din Belgia, Bulgaria, Belarus, Georgia, Italia, Japonia, Lituania, Macedonia, Spania şi Polonia.
Ediţia din acest an Zilelor Municipiului se va încheia vineri, 15 august, cu un spectacol folcloric dedicat argeşenilor de toate vârstele, susţinut de soliştii Emilia Dorobanţu, Viorica Corcodel, Florin Ciocârlie, Daniela Anghel, Nina Spânu, Nicu Spânu şi Graţian Bădescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email