Un tânăr a tâlhărit un om al străzii căruia i-a furat pantofii și telefonul

Un tânăr de 18 ani i-a furat unui om al străzii bunurile cele mai de preț pe care le avea – telefonul mobil și pantofii pe care îi primise de pomană.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au identificat și reținut un tânăr de 18 ani. Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., în jurul orei 23:00, acesta ar fi sustras prin violență de la o persoană fără adăpost, un telefon mobil și o pereche de încălțăminte.

În ziua de 26 iulie a.c., tânărul a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție, iar în baza unui mandat de aducere a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email