Ziua Veteranilor de Război

În cadrul campaniei naționale „Recunoștință Veteranilor de Război”, militarii Batalionului 33 Vânători de Munte ,,POSADA” i-au vizitat pe veteranii de război din Curtea de Argeș și împrejurimi.
Cu această ocazie, vânătorii de munte argeșeni le-au înmânat veteranilor scrisorile adresate de către ministrul Apărării Naționale și pachetele cadou pregătite în cadrul campaniei. Activitatea a fost condusă de șeful de stat major al batalionului, maior Ovidiu Ciobanu.
De asemenea, in data de 29 aprilie, la Monumentul Veteranilor de război din parcul Casei de Cultură, Batalionul 33 Vânători de Munte ,,Posada” a organizat un ceremonial religios la care au participat reprezentanți ai autorităților publice locale și reprezentanți din cadrul sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională.
”Acum, la ceas aniversar, este datoria noastră să le aducem recunoștință pentru tot ce au făcut în slujba patriei și a poporului român. Le mulțumim tuturor veteranilor de război și familiilor acestora pentru căldura cu care ne-au primit, îi asigurăm de toată recunoștința și respectul nostru și le urăm multă sănătate și viață lungă!”, transmit vânătorii de munte din Curtea de Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email