Ziua Internațională a persoanelor vârstnice, sărbătorită de PNL Argeș

În fiecare an, la 1 octombrie, marcăm Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, în vederea promovării drepturilor acestora.

Astăzi i-am sărbătorit si noi pe cei care au un rol important în viața noastră și a societății. În cadrul unui eveniment organizat de Comisia de Muncă din PNL Argeș împreună cu Organizația Seniorilor Liberali Argeș, peste 400 de vârstnici din Argeș au petrecut, la Cornul Vânătorului, alături de colegii noștri liberali. Energia, bucuria și pofta lor de viață au fost molipsitoare, iar la finalul dezbaterilor, pe teme de interes comun pentru ei, pensionarii noștri s-au distrat pe cinste.

I-au avut alături pe Alina Gorghiu, președintele Senatului, pe președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, , pe Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii, pe președintele Seniorilor Liberali, Lucretiu Tudoroiu, pe prefectul Radu Perianu, pe secretarul de stat Ion Popa, pe senatorul Danut Bica, pe președintele Seniorilor Liberali Argeș, Stanciu Dorina, dar si pe alți colegi liberali care au marcat această zi.

La mulți ani, dragi pensionari! Să fiți fericiți!

 

Departamentul de Comunicare al Argeș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email