Ziua Absolventului la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”

Absolvenţii din promoţia 2014 a Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” (C.N.V.V.), dar şi cei veniţi pentru a le fi alături într-o zi specială din viaţa lor, au făcut ca sala de festivităţi a instituţiei să devină neîncăpătoare, cu prilejul Zilei Absolventului, eveniment ce a marcat, simbolic, începutul unui nou drum. Într-o atmosferă emoţionantă, aceştia au răspuns vineri pentru ultima oară prezent, în calitate de elevi, atunci când şi-au auzit numele strigat, după care au primit diplome din partea diriginţilor care le-au fost alături în ultimii patru ani.
La festivitate, alături de absolvenţi, au participat Ştefana Florea, directorul C.N.V.V., numeroase cadre didactice, dar şi părinţii elevilor. „Cred că pentru voi toţi această zi este una specială. Sunteţi nişte elevi minunaţi şi vă doresc să puteţi realiza absolut tot ce vă doriţi. Urmează pentru voi examene importante, la care vă dorim mult succes şi să obţineţi rezultate foarte bune. Să ştiţi că aveţi o misiune dificilă, pentru că promoţia de anul trecut a obţinut rezultate bune. Însă, în acelaşi timp, şi cei care vă vor urma vor avea o misiune grea, având în vedere ceea ce aţi realizat. Să ştiţi că noi vă vom aştepta cu drag de fiecare dată aici”, a declarat Ştefana Florea. În cadrul evenimentului, elevii, îmbrăcaţi în robe, au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute de-a lungul celor patru ani de liceu, „unii dintre cei mai frumoşi ani din viaţă”, aşa cum au declarat mai mulţi absolvenţi. Cea mai bună elevă a acestei promoţii a fost desemnată Andreea Florescu, care a terminat liceul cu media generală 10,00. „Vreau în primul rând să mulţumesc profesorilor, dar şi colegilor alături de care am petrecut patru ani minunaţi. A fost o perioadă frumoasă din viaţa mea şi îmi pare rău că ne vom despărţi acum. Mult succes tuturor”, a spus Andreea.
Pentru absolvenţii de liceu urmează acum o perioadă dificilă, având în vedere faptul că vor susţine examenul de bacalaureat, probabil primul examen important din viaţa lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email