Zilele porților deschise la Asociația „Lasă-mă să-ți aud glasul”

Numai împreună putem întinde aripi și schimba destine! 

Asociația Lasa-mă să-ți aud glasul” cu Centrul de Orientare, Consiliere și Asistenţă Educaţională Albeştii de Argeş, își deschid porțile toată luna august în întâmpinarea părinților ai căror copii cu cerințe educaționale speciale  își doresc să urmeze cursurile școlilor de masă. 

De-a lungul a nouă ani, de când a fost înființată această Asociație, preşedinta  Iuliana Florentina Iancu a luptat și luptă în continuare pentru integrarea în societate și în grădinițele, școlile și liceele de masă a copiilor cu tulburări din spectul autist (TSA), Londown Down, dificultăți de limbaj și alte probleme, cu rezulte de reușită foarte bune confirmate de părinți și medicii specialişti, toți beneficiarii putând fi redați școlilor și societății.

În cadrul Asociației există un atelier de inserție socio-profesională în colaborare cu Eelctroargeş S.A. ,  în care beneficiarii sunt angajați la împlinirea vârstei de 18 ani. 

De ce să îi alegeți pe ei?

Este singura Asociație care oferă :

 -Identificare

 -Diagnosticare

-Terapie 1 la 1

 -Urmărirea curriculei din școlile de masă

 -Incluziunea în grădinițe, școli și licee de masă

-Centru respire-Activităţi de viață independentă 

 -Integarea în muncă

Misiunea Asociației  o reprezintă incluziunea educațională, socială și profesională în grădinițe, școli și licee de masă cu finalizarea integrării pe piață muncii a copiilor și tinerilor cu nevoi speciale.

Asociația „Lasa-mă să-ți aud glasul” din comuna Albeşti, județul Argeș, a implementat cu succes un proiect unic în România de incluziune a copiilor cu tulburări din spectul autist (TSA) în școlile de masă.

Centrul este acreditat încă din anul 2014 și licențiat din anul 2018, implicat în proiectul național organizat de Asociația Help Autism împreună cu Ministerul Sănătății și Educației, Muncii, Casa de Ajutor de Sănătate,  prin proiectul POCA, pentru  realizarea Politicilor publice alternative pentru copii cu tulburări din spectul autist (TSA), fiind reprezentanţi zonali pe regiunea Sud- Muntenia.

Inițiativa de a organiza această acțiune a venit din dorința de a suplini cerința de pe piață în întâmpinarea și ajutorul părinților și copiilor care doresc să beneficieze de terapii de calitate cu rezultate cuantificabile într-un centru licențiat.

Pentru mai multe detalii și programări va rugăm să ne contactați la email: iuliana_iancu@yahoo.com, pagina de facebook  https://www.facebook.com/aslasamasatiaudglasul/ și la numărul de telefon 0756232859 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email