Zeus SA va construi blocul ANL pentru medici în curtea Spitalului

Societatea piteşteană Zeus SA a câştigat licitaţia organizată de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) pentru construirea unul bloc pentru medici la Curtea de Argeş, anunţul de atribuire a licitaţiei fiind publicat săptămâna trecută pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Conform acestuia, Zeus a fost singurul ofertant şi şi-a adjudecat licitaţia pentru 2,177,058.5 lei, în condiţiile în care valoarea estimată a contractului a fost de 2,199,049 lei.

Contractul de proiectare și execuție lucrări se referă la obiectivul de investiție „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Argeș, municipiul Curtea de Argeș, str. Cuza Vodă, nr. 6-8, specialiști din sănătate”. Este vorba despre blocul în care vor locui tinerii medici specialiști care vor veni la Curtea de Argeș, şi vor vrea să locuiască în blocul ce va fi ridicat în curtea spitalului, lângă sediul Ambulanţei.

Sunt 4 garsoniere şi 8 apartamente

Contractul are ca obiect prestarea serviciilor de proiectare (studiu de fezabilitate și studii de teren, adică studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic, inclusiv verificare, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, proiect tehnic, inclusiv verificare); detalii de execuție, inclusiv verificare și asistenţă tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj (inclusiv întocmire certificat energetic și întocmire, verificare și avizare dosare preliminare gaze naturale).

Indicatorii tehnici ai investiției sunt- suprafața construită desfășurată: maxim 1.117 mp, 12 locuințe, patru garsoniere, patru apartamente cu două camere, patru apartamente cu trei camere. Blocul va avea parter și patru etaje, iar lucrările tehnico-edilitare aferente investiției se suportă de către Primăria municipiului Curtea de Argeș, din surse de la bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email