Zeci de elevi de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, premianţi la olimpiadele şcolare

Zeci de elevi de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” au obţinut premii, medalii şi diplome la concursurile şi olimpiadele ce s-au desfăşurat pe parcursul acestui an şcolar. Nu doar olimpicii la chimie sau la astrofizică au obţinut rezultate bune, ci şi cei care s-au pregătit la limba engleză, franceză ori latină. 
Vă prezentăm mai jos elevii care au obţinut premii la etapele naţionale ale concursurilor şcolare la care au participat: Raluca Vlaicu – clasa a XII- a G – locul I Olimpiada naţională de limba germană şi premiul III la faza naţională a concursului de limba latină „Certamen Ovidianum Ponticum”; Alexandra Panţuru – clasa a XI- a G – premiul I la etapa naţională a concursului „Certamen Ovidianum Ponticum” şi locul I la „Public Speaking” – concurs naţional de limba engleză; Ştefania Călinescu – locul II la concursul naţional de limba franceză „La francophonie avant toute chose”; Sorina Călinescu – clasa a X- a G – premiul II la concursul  „La francophonie avant toute chose”; Călin Popa – clasa a X- a A menţiune concursul „La francophonie avant toute chose”; Alina Alexandra Şerbănescu – clasa a XI- a – menţiune specială Concursul naţional „C.D. Neniţescu” şi menţiune la etapa naţională a Olimpiadei de Chimie; Alexandra Petrescu – clasa a X- a – menţiune la Olimpiada Naţională de Chimie;
Totodată, elevii C.N.V.V. au obţinut zeci de premii şi diplome şi la concursurile judeţene la care au participat în cursul anului şcolar 2014 – 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email