Zece jucători au depus memorii pentru a deveni liberi de contract

Neplătiţi de mai mult de două luni, jucătorii de la F.C. Argeş au ajuns la limita răbdării şi s-au dus la Liga Profesionistă de Fotbal unde au depus memorii pentru a deveni jucători liberi de contract. Mai marii de la LPF i-au asigurat pe jucători că marţi, 20 octombrie Comisia Ligii le va judeca cazurile în litigiul cu clubul. Memorii au depus zece fotbalişti de la F.C. Argeş: Ionuţ Boşneag, Mircea Stan, Ionuţ Cazan, Ilie Poienaru, Elias Bazzi, Cătălin Doman, Iulian Tameş, Vali Stan, Cosmin Năstăsie şi Adrian Dulcea.

Luni vor depune memorii şi ceilalţi jucători

„Am recurs la această soluţie extremă, deoarece nu aveam altă posibilitate. Suntem neplătiţi de atâta timp, iar domnul Ilie Penescu ne-a transmis că nu sunt bani pentru a ne achita restanţele”, spunea unul din fotbaliştii care au depus memoriu. Lunea viitoare vor depune memorii la LPF şi ceilalţi jucători de la F.C. Argeş care sunt în această situaţie.

Cine poate salva clubul F.C. Argeş

Singura salvare a clubului F.C. Argeş este preluarea grupării de Primărie şi Consiliul Judeţean. În acest sens, primarul Tudor Pendiuc a avut o discuţie cu Ilie Penescu, şi a primit asigurarea că îi va da echipa. Urmează să se stabilească condiţiile şi data în care se va efectua tranzacţia. Trebuie amintit faptul că primarul Pendiuc a mai salvat clubul F.C. Argeş în anul 1992, împreună cu directorul de la Uzina Dacia, Constantin Stroe, când echipa retrogradase în divizia B.

Antrenorul Ionuţ Badea: „Jucătorii sunt liberi să facă ce vor”

Antrenorul Ionuţ Badea nu comentează actuala situaţie din cadrul clubului. „Eu sunt antrenor şi am ca sarcină principală pregătirea echipei la antrenamente şi meciuri, precum şi aducerea echipei pe unul din primele două locuri ale clasamentului. Jucătorii sunt liberi să facă ce cred că e mai bine pentru a-şi obţine drepturile, şi este treaba lor cum o fac. Mai mult eu nu pot spune”, mărturisea tehnicianul Argeşului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email