Week-end plin de distracţie la Curtea de Argeş

În week-end-ul acesta, la Stadionul Municipal din municipiul nostru  va poposi caravana România Music Tour. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Curtea de Argeş. Astfel, argeşenii vor avea parte de trei zile de distracţie şi spectacole deosebite. Aceştia vor găsi aici cele mai diverse şi mai speciale locuri, unde îşi pot petrece timpul în mod plăcut sau unde îşi pot face cumpărăturile. Mai mult decât atât, cei mici vor avea la dispoziţie un parc de distracţii, care cuprinde o auto-pistă cu maşinuţe tamponabile, dar şi alte utilaje care mai de care mai atractive. Astfel, în timp ce prichindeii se vor distra pe cinste, părinţii se pot relaxa la terasele cu specific tradiţional românesc, ce vor fi amenajate în zonă. „Argeşenii vor avea parte cu siguranţă de trei zile deosebite. Va fi amenajat la Stadionul Municipal un parc de distracţii, unde copiii se pot juca. Acesta va fi deschis în fiecare zi, încă de dimineaţă. Totodată, în zonă vor fi amenajate şi terase, unde argeşenii se pot relaxa, iar seara, în toate cele trei zile, vor avea loc spectacole extraordinare”, a declarat Cristian Mitrofan, viceprimarul municipiului.
Programul spectacolelor din week-end
În week-end, pe scena care va fi amplasată la Stadionul Municipal vor urca mai mulţi artişti şi formaţii de renume din ţara noastră.
Astfel, vineri, vor fi pe scenă formaţiile The dAdA şi Harra, iar sâmbătă va cânta Morris, după care Andreea Bălan împreună cu dansatoarele sale va oferi publicului un show incendiar.
Duminică, spectacolul va fi deschis de un program folcloric susţinut de Grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Argeşului” şi Ansamblul „Argeşul” împreună cu solistul vocal Gigi Iordăchescu. Apoi, pe scenă vor urca cele două fete de la trupa „Crăiţele”, iar seara se va încheia cu un recital de excepţie susţinut de Alex Velea, unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi din ţară.
La toate spectacolele intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email