WC-urile publice, o mare problemă

Problema lipsei WC-urilor publice e veche la Curtea de Argeş, şi pare fără rezolvare. Argeşenii ştiu care este situaţia, dar turiştii care vin în municipiu au de suferit. O singură toaletă publică deschisă şi funcţională se află într-una dintre cele mai aglomerate zone ale municipiului, dar la ea apelează doar cei care merg la Piaţa Centrală.

Ca nu cumva să nu se ştie pentru ce e clădirea acolo, şi, mai ales, clienţii să ştie unde trebuie să intre, administraţia pieţei, care are grijă de toaletă, a pus pozele unei fete şi a unui bărbat pe afişele care semnalizează locul.

Ce-i drept, şi lângă gară este un WC-public, dar e complet inutil pentru că e închis. Societatea Naţională de Căi Ferate a investit o sumă importantă în renovarea acestuia, după care l-a închis cu lacătul.

Ar mai fi o toaletă publică în curtea Bisericii Domneşti, dar nu este legată la apă sau canal şi, cel puţin teoretic, este închisă. Locul este ordinar, şi nimeni nu are curaj să se apropie de el.

Zona Mănăstirii este, vara, plină de turişti. Aceştia pot apela în caz de urgenţă la toaleta aflată în apropiere, când e deschisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email