Volksbank România organizează “Sâmbăta Micilor Bancheri” la Curtea de Argeş

Volksbank România invită copiii și părinții la “Sâmbăta Micilor Bancheri”, un proiect educațional destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, prin care aceștia învață, cu ajutorul poveștilor, primele noțiuni despre lumea finanțelor.
Sâmbătă, 6 septembrie, între orele 11:00 – 14:30, sucursala Volksbank Curtea de Argeş, îşi va deschide porţile şi aşteaptă părinţii şi copiii pentru un schimb de cărţi şi o introducere în lumea fascinantă a banilor. “Micii bancheri” sunt invitați să aducă la sucursala băncii o carte pe care au citit-o și vor primi, la schimb, din partea Volksbank, o alta nou-nouță de la editura Arthur. Mai mult decât atât, pe cei mici îi aşteaptă un tur de sucursală interactiv și o poveste scrisă special pentru ei, de către Simona Tache – “Povestea puşculiţei”.
“Ne dorim să demonstrăm că educația financiară poate fi un subiect captivant pentru copii. Sperăm că acest proiect le va folosi foarte mult în viitor pentru a aprecia corect valoarea banilor și a-i utiliza într-un mod eficient. Practic, “Sâmbăta Micilor Bancheri” este un proiect educational cu dublă misiune: transformă banca pentru o zi într-o librărie neconvențională care oferă lectură de calitate și le răspunde copiilor la cele mai mari curiozități despre bani”, a declarat Alexandra Frunză, Șeful departamentului de comunicare în cadrul Volksbank România.
Într-un efort comun de a încuraja lectura şi de a ajuta comunităţile locale în care Volksbank îşi desfăşoară activitatea, volumele colectate de la cei mici vor fi donate bibliotecilor municipale şi comunale din zonele în care are loc acțiunea.
După Curtea de Argeş, evenimentul “Sâmbăta Micilor Bancheri” se va desfăşura în Mediaș (20 septembrie) și Sighișoara (20 septembrie).
Fondată în anul 2000, Volksbank România este o instituţie financiară cu origini austriece, care deserveşte peste 190.000 de clienţi, fiind una dintre cele mai importante 10 bănci de pe piaţa locală, cu active de 3.1 miliarde Euro ( Decembrie, 2013).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email