Visul unei nou promovate

În acest tur de campionat, antrenoruil Interului de Argeş, Ştefan Stoica, a fost amendat de Comisia de Disciplină cu suma de 132 de milioane pentru anumite declaraţii referitoare la unele decizii luate de respectiva Comisie. În ultima etapă, în

meciul de la Vaslui, Ştefan Stoica a fost trimis în tribună de arbitrul Georgian Ionescu, pentru proteste la deciziile acestuia în meciul cu F.C. Vaslui, şi ar putea fi din nou amendat şi suspendat.

 

 „Vasluiul este bine organizată din toate punctele de vedere”

Aţi fost suspendat de Comisia de Disciplină după meciul de la Vaslui?
– Încă nu ştiu. Astăzi se va judeca la Comisie cazul meu. Sper să nu fiu suspendat şi amendat…
Înaintea meciului de la Vaslui vă temeaţi de arbitraj, şi de ce v-a fost frică nu aţi scăpat…
– Aşa este. În repriza a doua am protestat la unele decizii ale arbitrului şi imediat am fost trimis în tribună. Repriza a fost a noastră, chiar dacă n-am avut mari ocazii de gol, şi când au văzut că situaţia e <groasă>, le-a dat foarte uşor penalty.
Puteaţi să obţineţi un punct la Vaslui?
– Cu o ţâră de noroc puteam lua un punct, dar Vasluiul este o echipă puternică din toate punctele de vedere. Au şi o echipă foarte puternică, iar la capitolul organizare sunt fără cusur… Vor să fie sus în clasament, şi cu siguranţă vor reuşi pentru că au şi jucători extrem de puternici şi valoroşi. În opinia mea, F.C. Vaslui are unul din cele mai bune loturi din Liga I.

„N-am avut noroc la tragerea la sorţi”

În Cupa României o să jucaţi tot cu Vasluiul, şi tot în deplasare.
– Aşa este. N-am avut noroc să cădem cu o echipă mai de calibrul nostru… Dar nu-i nimic, vom juca acel meci cu echipa a doua, a treia, şi chiar cu juniori. Faptul că am reuşit să venim în această competiţie în primele 8 echipe este pentru noi un lucru deosebit.
Cum se mai simte Mihai Răduţ după accidentarea de la Vaslui?
– Este mai bine. Va fi operat, după care va putea reveni în cel mult o lună, adică în perioada când se va termina turul de campionat. Bine că accidentarea n-a fost aşa de gravă cum s-a crezut iniţial.

„Vom juca şi la miezul nopţii dacă va fi cazul”

În etapa viitoare jucaţi cu Universitatea Craiova la Mioveni, vineri de la ora 20.30.
– Aşa este; data şi ora au fost schimbate de cele iniţiale, dar nu facem caz din asta. Vom juca şi la miezul nopţii cu ei dacă va fi cazul, numai să câştigăm cele trei puncte de care avem nevoie
Cu câte puncte credeţi că o să terminaţi turul?
– După calculul nostru, avem nevoie de 18-20 de puncte pentru a avea o iarnă liniştită. Sperăm să obţinem trei puncte vineri, şi apoi la Piatra Neamţ încă trei! Aşa vom fi în grafic, şi dacă vom mai reuşi să luăm ceva, ar fi minunat, deoarece avem meciuri extraordinar de grele cu cele mai bune echipe din campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email