Vineri, Sylvia şi DJ Rynho vor cânta la Curtea de Argeş

La Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din municipiul nostru va debuta vineri o nouă ediţie a Festivalului Primăverii. În cadrul evenimentului vor avea loc mai multe manifestări cultural artistice, care cuprind expoziţii de pictură, lansări de carte, un concert de muzică uşoară, dar şi un spectacol extraordinar de teatru.  
Astfel, chiar pe 1 martie, începând cu ora 18:00, în prima zi a festivalului tinerii din municipiu vor avea parte de un concert incendiar susţinut de Sylvia împreună cu DJ Rynho şi formaţia Pin-Up Girls.
Sylvia şi DJ Rynho alcătuiesc unul dintre proiectele de succes ale muzicii dance. Cei doi au încântat de fiecare dată publicul cu hiturile lor moderne. Din repertoriul Sylviei şi al lui DJ Rynho nu vor lipsi piese precum „Save me”, „Fantasy Love”, „Losing my mind”, „Work it”, „Stereo” sau ultimul hit intitulat „Chiar dacă ai plecat”. Toate acestea i-au făcut cunoscuţi pe cei doi şi peste graniţele ţării, popularitatea lor fiind în continuă creştere.
Fetele care formează Pin-Up Girls, adică Silvia şi Angi sunt fostele componente ale trupei Bordo. Însă, o dată cu acest nou proiect muzical cele două fete sunt pregătite să dea lovitura în muzica românească. Fetele au pregătit un repertoriu cu multe piese de calitate, care „au aprins” publicul la toate concertele pe care le-au susţinut.
Spectacol de teatru şi expoziţie de arte plastice la Centrul de Cultură şi Arte
Festivalul primăverii va continua şi pe parcursul săptămânii viitoare cu serie de evenimente importante. Astfel, pe 5 martie, începând cu ora 19:00, Centrul de Cultură şi Arte va fi gazda unui spectacol de teatru extraordinar, pus în scenă de actorii Teatrului „Nottara” din Bucureşti, Mircea Diaconu şi Alexandru Repan. Cei doi artişti vor prezenta piesa „Variaţiuni enigmatice”.  „Primul eveniment care se va desfăşura săptămâna viitoare, va fi un spectacol organizat de cei de la Clubul Copiilor. Acesta va avea loc luni, 4 martie. De asemenea, pe 6 martie se va desfăşura întâlnirea Clubului Iubitorilor de Cultură, iar o zi mai târziu, va avea loc vernisajul unei expoziţii de pictură, ce va fi organizată în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş”, a spus Simona Hirică, director Centrul de Cultură şi Arte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email