Două femei vindeau la Curtea de Argeş haine contrafăcute. Prejudiciu – zeci de mii de euro şi zeci de mii de de lei

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, informezuă IPJ Argeş.

Poliţiştii au  stabilit că, în cursul anului 2018, o femeie de 32 de ani, din Curtea de Argeș, ar fi comercializat aproximativ 500 de articole vestimentare purtând însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Articolele au fost confiscate și analizate de către titularii mărcilor, rezultând faptul că sunt contrafăcute, prejudiciul fiind evaluat la aproximativ 24.000 de euro și 17.000 de lei.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

O altă femeie, din Călineşti, a fost trimisă în judecată pentru aceeaşi infracţiune. Astfel, potrivit IPJ Argeş, în cursul anului 2020, o femeie de 54 de ani, din Călinești, ar fi comercializat, pe raza municipiului Curtea de Argeș, mai multe articole vestimentare purtând însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. După ce au fost analizate s-a constatat că hainele sunt falsuri,  prejudiciul fiind evaluat la aproximativ 1.800 de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email