Vilă din Marina transformată în adăpost pentru câini

O casă impresionantă din cartierul Marina a fost închiriată, pe un an de zile, în 2013, unei nemţoaice. La câtva timp după ce au închiriat-o, proprietarii, familia Oprea, au venit să verifice starea în care se află, căci vila e frumoasă şi când a fost închiriată era în stare foarte bună.
Ei au descoperit însă că acolo nu stătea chiriaşa din Germania, ci peste 50 de câini comunitari. Lidia şi Daniel Oprea, mamă şi fiu, au povestit că au întâlnit-o pe chiriaşă la începutul lunii septembrie şi au semnat actele. Când proprietara s-a întors la sfârşitul lunii a constatat că yala de la poartă fusese schimbată şi nu mai poate intra pe proprietatea sa. În plus, toate încuietorile de la uşile casei fuseseră înlocuite. Disperată, familia Oprea a încercat să ia legătura cu femeia din Germania, dar aceasta nu a mai fost de găsit. De supărare, Lidia Oprea a făcut preinfarct şi a ajuns la spital. Trei luni au încercat în zadar să intre în propria locuinţă, până când, vineri, au găsit casa descuiată şi cu toate geamurile deschise. Când au intrat însă au văzut că mobilierul era distrus, iar în casă era un miros de nesuportat.
Vecinii au văzut şi ei că în vila cu două etaje de pe strada lor s-au schimbat “proprietarii”, şi au spus că îi deranjau câinii care făceau mare gălăgie. După numeroase cercetări, cei doi proprietari au aflat că cea care închiriase casa era reprezentanta unei asociaţii de iubitori de animale din Germania, care sponsorizează un adăpost de câini din comuna argeşeană Băiculeşti, de lângă Curtea de Argeş. Numai că la adăpost nu se ştie nimic despre câinii care au locuit la vilă. Familia Oprea vrea să depună plângere pentru distrugere dar şi pentru facturile mari, neplătite, din perioada în care casa a fost închiriată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email