Victorie tristă a Daciei…

Fără mai mulţi jucători importanţi, Săndulescu, Năuiu, Hutuneanu şi Claudiu Ionescu, accidentaţi sau suspendaţi, antrenorul Marian Pană a făcut o echipă care să-şi ia rămas bun de la proprii spectatori şi să câştige cele trei puncte pentru a mai spera, măcar teoretic, la promovarea în Liga I. A fost meciul de „adio” al acestui campionat, iar victoria obţinută de Dacia a fost una tristă. Toată lumea era resemnată pentru că FCM Tg. Mureş era deja promovată, iar Universitatea Cluj nu va avea probleme în ultima etapă la Minerul Lupeni în a obţine cele trei puncte necesare promovării în dauna Daciei. Doar o minune ar face ca Minerul Lupeni să nu piardă în faţa celor de la Universitatea Cluj, dacă meciul se va disputa. Sunt deja semnale că acest meci nu se va juca, deoarece Minerul Lupeni nu va fi programată din pricina unor datorii, iar U Cluj va câştiga cu 3 – 0 la masa verde, aşa cum s-a întâmplat şi în această etapă când a câştigat cu 3 – 0 meciul cu CS Otopeni!

Un brazilian de toată isprava: Ayza

F.C. Bihor a deschis surprinzător scorul în minutul 5 prin Chiş, care l-a învins pe Ilie cu un şut pe colţul scurt din 8 metri: 0 – 1. Ayza a egalat în minutul 17 cu un şut de la 17 metri, pentru ca în repriza a doua, brazilianul să reia centrarea lui Baicu de pe dreapta, cu o lovitură de cap în poarta oaspeţilor: 2 – 1 pentru Dacia. Peste şapte minute, juniorul Coşereanu prinde un şut de senzaţie de la 22 de metri, mingea oprindu-se direct în vinclu: 3 – 1.

Armeanu’ a presimţit pericolul şi a strigat la Marian Pană

Meciul părea jucat, dar nu era aşa. Profesorul Florin Halagian aflat la lojă, striga la Marian Pană: „Mariane, strigă la ei să joace, să dea drumul la minge”. Presimţea profesorul ceva… Marian Pană a strigat la jucători, dar aceştia nu l-au putut opri pe Lukacs să înscrie în minutul 87 pentru 3 – 2. Până la final, nici eliminarea din prelungiri a lui Lircă n-a mai contat. Victorie tristă pentru Dacia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email