Victorie pentru Mircea Stan!

Trupa lui Ionuţ Badea a câştigat marele derby al turului în faţa arădenilor, echipa lui Ionuţ Popa fiind învinsă pentru prima dată în acest campionat. A fost un meci deschis, pe contre, în care ambele echipe au trecut de la agonie la extaz. Victoria alb violeţilor este meritată, dar emoţiile egalării prin care au trecut argeşenii pe final vor fi greu de uitat. Cu această victorie, F.C. Argeş s-a desprins la trei puncte de următoarea clasată, FCM Tg. Mureş, dar aceştia au un meci restanţă care se va disputa pe 25 noiembrie la F.C. Silvania.

Dulcea deschide scorul

Argeşul a început mai bine, şi, în minutul 8, arbitrul bucureştean Claudiu Baboaia a refuzat un penalty clar pentru F.C. Argeş la un fault în careu asupra lui Alin Popa. Scorul a fost deschis de Adrian Dulcea în minutul 38, după o serie de patru ratări la poarta lui Bălgrădean. Dulcea a înscris după o fază în care a sprintat peste 30 de metri, după care a şutat în plasă de la 13 metri: 1 – 0 pentru F.C. Argeş. Dulcea şi colegii lui afişează un tricou pe care scria „Pentru Mircea Stan”, colegul lor care cu o zi în urmă îşi condusese mama pe ultimul drum.

Mare noroc pe final!

Imediat după pauză, Boboacă ratează incredibil din apropiere, iar peste 10 minute tabela avea să se modifice. Boboacă este faultat în careu de Buican, iar Iulian Tameş transformă cu siguranţă penaltyul: 2 – 0. Antrenorul Ionuţ Popa are un dialog cu arbitrul de rezervă, şi, pentru că l-a înjurat, a fost trimis în tribună de arbitru. Popa a părăsit cu greu banca tehnică, numai după ce Boboaia îi acordase trei minute pentru a părăsi terenul. În minutul 65, Nădăban prinde un şut extraordinar de la 18 metri, Boşneag n-are reacţie şi scorul devine 2 – 1. Roberto Boboacă mai ratează odată, Bazzi este eliminat în minutul 80 pentru două cartonaşe galbene, arădenii ratează cea mai mare ocazie a meciului în minutul 6 al prelungirilor, iar meciul se termină cu victoria dedicată lui Mircea Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email