Victorie pentru Cornel Penescu!


F.C. Argeş nu mai bătuse Rapidul pe teren propriu din anul 2001. Atunci a fost 1 – 0 prin golul înscris de Nicolae Dică. Înaintea meciului de marţi seara, şansele ca echipa din Trivale să învingă Rapidul erau mici din mai multe motive. Primul, lipsa patronului Cornel Penescu, cea care aduce multă nesiguranţă în evoluţia echipei, al doilea era starea de tensiune generată de blocarea primelor şi salariilor jucătorilor, şi apoi absenţele lui Iulian Tameş şi Mircea Stan din lot pentru acest meci. Nu în ultimul rând şi prezenţa în număr mic, doar vreo 4.000, a spectatorilor. Şi cu toate astea, Argeşul a câştigat cele trei puncte puse în joc demonstrând că are echipă şi nu sunt deloc întâmplătoare punctele acumulate până acum în clasament.

Ţânţarul a dat gol cu stângul!

Meciul a început cu o perioadă de tatonare, după care Argeşul a verticalizat acţiuni periculoase la poarta lui Marinescu. Din păcate, asistentul Mihai Artene din Vaslui a greşit flagrant în defavoarea Argeşului de două ori oprindu-i pe atacanţii gazdelor în situaţii favorabile de a înscrie. Asta până în minutul 29 când Adi Iordache a marcat singurul gol al meciului, după o pasă excelentă a lui Bazzi: 1 – 0 pentru F.C. Argeş!

Balaj a dat uşor penalty pentru Rapid

Giuleştenii au căutat egalarea, dar apărarea Argeşului, foarte bine organizată, a rezistat până în final, chiar şi unei lovituri de la 11 metri. În minutul 47, arbitrul Cristi Balaj acordă foarte uşor penalty pentru Rapid, după un contact normal în careu între Lăcustă şi Djalovic. Dumnezeu a făcut însă dreptate, şi golgeterul Spadacio a şutat de la punctul cu var peste poartă! Până la final, Kamara a ratat cea mai mare ocazie a meciului în minutul 64, portarul Ionuţ Boşneag a salvat excepţional, în două rânduri, şi în ultimul minut al prelungirilor Pinto trimite cu capul peste poarta goală!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email