Victorie normală în drumul spre Liga I


În sfârşit, echipa lui Benone Lazăr a reuşit la Piteşti ce reuşeşte frecvent în deplasare: victoria. F.C. Internaţional a învins sâmbătă pe UTA cu 2 – 0 prin golurile înscrise de Frăsineanu şi Constantinescu la începutul reprizei a doua. Astfel, după această etapă, F.C. Internaţional ocupă locul 4 în clasament cu 38 de puncte  şi plus 8 la „adevăr”.
Încă din primele minute, jucătorii lui Ştefan Stoica s-au năpustit spre poarta lui Mârne, dar, ca de obicei, la meciurile disputate pe terenul din Ştrand, ratările au făcut ca scorul să rămână alb. Şi dacă patronul Benone Lazăr era oarecum liniştit în faţa ratărilor, antrenorul Fane Stoica căuta să-şi motiveze elevii şi să pună ceva presiune pe arbitrii protestând de fiecare dată când credea că echipa lui este defavorizată.

„Bătrâna Doamnă” a ajuns o biată babă amărâtă…

Meciul disputat pe un frig tăios şi un vânt cumplit, nu a strâns decât vreo 200 de spectatori în tribună. UTA este departe de gloria „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc, cea care elimina din Liga Campionilor pe Feyenord Roterdam… Echipă căreia i s-a dus vestea că în ultimii ani jucătorii ei vindeau meciurile ca pe gogoşari toamna în târg, UTA este şi o grupare ai cărei jucători n-au mai fost plătiţi de mult timp, şi în plus are mari datorii.

Benone Lazăr a pierdut golul lui Frăsineanu

Practic, soarta meciului a fost decisă în mitanul secund. Benone Lazăr nici nu revenise în tribună, când Frăsineanu a deschis scorul după o pasă luminoasă a puştiului Mihai Răduţ. „Cine a dat golul?”, a întrebat patronul Interului revenit în frig de la căldurica protocolului. În minutul 54, Constantinescu ratează desprinderea la 2 – 0, ratând de la 9-10 metri în faţă doar cu Mârne, dar peste trei minute, înscrie după o pasă primită de la Frăsineanu: 2 – 0, şi meciul era jucat. UTA se poate considera norocoasă pentru că a scăpat doar cu două goluri încasate. Faza meciului a fost în minutul 78, atunci când în două faze consecutive, jucătorii de la Inter au ratat patru ocazii, mingea lovind şi bara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email