Victorie la scor şi spectacol

Câteva sute de spectatori au înfruntat frigul de la Curtea de Argeş, şi au venit să vadă ultimul meci de verificare susţinut de echipa lui Ionuţ Badea înaintea reluării campionatului. Adversarii interiştilor au fost vâlcenii de la CSM antrenaţi de Alin Artimon, echipă care a rezistat în faţa Argeşului în urmă cu două săptămâni pe terenul sintetic (1 – 1). Spre surprinderea multora, terenul stadionului de la Curtea de Argeş s-a prezentat bine faţă de condiţiile meteorologice. „S-a muncit foarte mult la degajarea zăpezii. A nins în mai multe serii şi adunam imediat zăpada cu ajutorul a peste 30 de persoane”, spunea unul din conducătorii clubului de la Curtea de Argeş.

„Dacă jucaţi aşa, câştigaţi la Oţelul”

În prima repriză, antrenorul Ionuţ Badea a început surprinzător, cu o echipă în care nu s-au regăsit majoritatea jucătorilor, potenţiali titulari pentru meciul din prima etapă a returului de la Galaţi. Zăgrean a deschis scorul în minutul 21 cu o frumoasă lovitură de cap, după o fază lucrată „ca pe bandă”, mingea circulând pe traseul Frăsineanu – Vezan – Răduţ – Abiodun – Matei. În partea a doua, Badea a schimbat toată echipa, şi Interul a marcat patru goluri şi a făcut spectacol. Daniel Stan în minutul 47, Kone în 75 şi Bogdan Apostu în minutele 78 şi 80 au înscris în cel mai frumos meci reuşit de Inter în această perioadă de pregătiri. Spectatorii prezenţi la meci, dar şi patronul Benone Lazăr, erau entuziasmaţi de spectacolul oferit de echipă, aplaudând la scenă deschisă şi scandând numele echipei. „Dacă jucaţi tot aşa, nu aveţi cum să nu câştigaţi la Galaţi”, spuneau spectatorii.

Cinci popi pe teren!

Pe foia de arbitraj a meciului Internaţional – CSM Vâlcea, au fost trecuţi 5 … popi! Marius Popa şi Florin Popa la F.C. Internaţional, Claudiu Popa şi Edi Popa la CSM Rm. Vîlcea, şi arbitrul Cătălin Popa! Nu se ştie dacă şi în rândul spectatorilor au fost … Popi.

Sârba din minutul 36

Un moment comic s-a petrecut în minutul 36 al meciului. Atunci, la staţia de la care s-a auzit la începutul meciului imnul celor de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, s-a auzit preţ de căteva secunde o … sârbă săltăreaţă care a amuzat pe toată lumea.

Se vede mâna de antrenor a lui Ionuţ Badea

Antrenorul Ionuţ Badea s-a bucurat cu măsură după acest meci, aşa cum îi stă bine unui adevărat profesionist, şi nu şi-a lăudat echipa, ci s-a referit la cea adversă. „A fost un joc bun pentru echipa noastră, dar în repriza a doua, CSM Rm. Vâlcea a rulat tot lotul de jucători tineri şi chiar foarte tineri, iar pentru noi a fost ultimul meci înainte de startul returului de campionat”, spunea Ionuţ Badea. Aducerea antrenorului Ionuţ Badea la F.C. Internaţional Curtea de Argeş se dovedeşte a fi o mutare câştigătoare pentru echipa lui Benone Latăr. Interul joacă foarte bine cu pase din prima, devieri, pressing şi toate cele, joc pe care în tur nu l-am văzut la echipa argeşeană. Acum se vede de la o poştă mâna de antrenor a lui Ionuţ Badea.

Pa, Gado, pa!

Mijlocaşul Ramses Gado n-a fost trecut nici pe foaia de arbitraj a meciului cu Vâlcea. Patronul Interului, Benone Lazăr a dezvăluit „misterul”: „Noi reziliasem contractul cu Gado încă din toamnă, dar Ionuţ Badea i-a mai dat o şansă şi l-a luat în cantonamentul din Antalya. Gado n-a ştiut să profite de ea, şi nu a făcut nimic pentru ne face să-l oprim la echipă. În plus, cerea şi bani mulţi, bani pe care nu-i merită”.

F.C. Internaţional Curtea de Argeş – CSM Rm. Vâlcea 5 – 0 (1-0)
n Au marcat: Zăgrean (21), D. Stan (46), Kone (75) şi Apostu (78 şi 80) n Antrenorul Ionuţ Badea a folosit în prima repriză următoarea echipă: M. Popa – G. Matei, Chiricheş, Pintili, Frăsineanu – Abiodun, Vezan, Menassel, C. Lazăr – Zăgrean, Stoianof.  n În repriza a doua au jucat: Arcaba – Băcilă, Viera (80 Fl. Popa), Raţiu, Neagu – Kone, Răduţ, Cl. Voiculeţ, Antohi (80 Ciucur) – D. Stan, Apostu.  n CSM Rm. Vâlcea: Rusandru – Stanca, Dinu, Diaconescu, Goge – Vajda, Popescu, Danda, Catană – Dobre, Curtuiuş. În repriza a doua, antrenorul Alin Artimon i-a mai folosit pe Perianu, Vasile, Eremia, Melcea, Stefoi, Claudiu Popa, Edi Popa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email