Victorie la pas pentru Dacia Mioveni


Sâmbătă, la Câmpia Turzii, Dacia Mioveni a obţinut o victorie facilă, la pas, într-un meci în care echipa gazdă nu a avut nicio ocazie de gol pe parcursul celor 90 de minute. Virtual retrogradată, Mechel Câmpia Turzii mai are doar problema formării unei echipe competitive de viitor, precum şi câştigarea de puncte pentru ca penalizarea cu care va evolua în liga a treia să fie mai mică. Cu cele trei puncte câştigate la Câmpia Turzii, echipa pregătită de Iordan Eftimie a trecut la plus în clasamentul adevărului şi a acumulat 37 de puncte care o clasează pe locul 6 în clasament.

Să vină prima pentru miel!

„Am avut meciul la discreţie; nu le-am dat nicio şansă de a spera într-o victorie. Gazdele meciului de sâmbătă de la Câmpia Turzii n-au avut vreo ocazie de a marca, în timp ce noi am mai ratat încă trei oportunităţi pe lângă cele două goluri marcate”, spunea antrenorul Daciei, Iordan Eftimie. Arbitrajul ieşeanului Hanceariuc a fost fără probleme. „Este o victorie normală la care ne aşteptam, motiv pentru care jucătorii vor încasa prima de Paşte”, mărturisea primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Golurile

Scorul a fost deschis în minutul 31 de Raul Costin după o fază creată de Claudiu Ionescu. Atacantul Daciei a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat, a pătruns şi a centrat de pe partea stângă, iar Costin a reluat în gol de la 10-11 metri: 1 – 0 pentru Dacia. Rezultatul final a fost stabilit de atacantul Badea în minutul 59 care a finalizat o acţiune de atatc prelungit cu un lob superb de la 16 metri: 2 – 0 pentru Dacia Mioveni.

Echipa

Antrenorul Iordan Eftimie a folosi în meciul de la Câmpia Turzii următoarea echipă: Ilie – Moşteanu (76 Roşu), Olteanu, B. Stoica, Vladu (80 Dumitrescu) – Enache (80 Giani Marinescu), Săndulescu, Costin, Neagu – Cl. Ionescu, Badea.
Arbitru: Vasile Hanciariuc din Iaşi. Asistenţi: Bogdan Hîrlab şi Liviu Ilieş, ambii din Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email