Victorie de aur pentru noul lider: F.C. Internaţional!!!


Peste 2.000 de spectatori au fost fericiţii martori la schimbarea liderului din seria a doua a ligii secunde. La finalul etapei a 28-a echipa lui Benone Lazăr, pregătită de trioul Stoica-Ungureanu-Mănăilă, a trecut pentru prima dată în acest campionat pe primul loc, după ce a învins într-un meci dramatic pe F.C.M. Tg. Mureş cu scorul de 1 – 0!

Fără cinci titulari

A fost un meci infernal pentru jucători, pentru antrenori, conducători şi suporterii argeşeni. Antrenorul Fane Stoica nu a avut cinci jucători importanţi la acest meci: Frăsineanu, Constantinescu, Răduţ, Stoianof şi Cătălin Lazăr. Nu s-a plâns, pentru că şi aşa nu-l ajuta la nimic, şi-a născocit o echipă care a luptat până la sacrificiu pentru cele trei puncte. Şi, în cele din urmă, a reuşit! În prima repriză, mureşenii nici n-au contat în atac. În schimb, la poarta lui Oltean ocaziile au curs… gârlă, şi numai norocul mureşenilor şi ghinionul jucătorilor gazdă a făcut ca la pauză scorul să fie doar 1 – 0 pentru Internaţional Curtea de Argeş.

Golul noului lider

Minutul 16. Vezan interceptează o minge la centrul terenului, îi pasează lui Kone, iar ivorianul o prelungeşte până la Rareş Stan. „Piticul” pătrunde în forţă pe stânga şi centrează perfect în faţa porţii. Dicu reia cu capul spre poartă, Oltean respinge cu greu în faţă, şi tot Dicu reia violent sub bară: 1 – 0 pentru Inter! Micuţa tribună a stadionului din Ştrand se zguduie de fericirea celor 2.000 de spectatori care jubilau în picioare.

Furtuna din repriza a doua

Repriza a doua a fost una nebună ca o tornadă sau o furtună de nisip în mijlocul deşertului. Mure-şenii au ieşit la atac, s-au lăsat descoperiţi în apărare, iar elevii lui Fane Stoica au contraatacat, dar au ratat mari ocazii de a se desprinde pe tabela de marcaj. Portarul Florin Pampea a demonstrat încă odată că la 34 de ani are valoare de prima ligă. Pampea a avut din nou intervenţii de excepţie care au dat încredere coechipierilor şi i-a dezarmat pe oaspeţi. La mari ocazii ratate în mitanul secund, tot jucătorii lui Stoica au… câştigat cu 4 – 3.

„Nu ne mai prinde nimeni!”

Victoria Interului coroborată cu acel 0 – 0 obţinut de Vâlcea la Alba Iulia, face ca după etapa de miercuri, în fruntea clasamentului să fie un nou lider: F.C. Internaţional Curtea de Argeş! „S-a terminat 0 – 0 la Alba Iulia? Bravo, suntem pe primul loc! Nimeni nu ne mai prinde acum!”, spunea fericit imediat după meci, patronul Benone Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email