Victor Ponta vine pe 11 octombrie la Curtea de Argeș

Victor Ponta, candidatul Alianței Electorale PSD – UNPR – PC la alegerile prezidențiale din noiembrie, vine sâmbătă, 11 octombrie, la Curtea de Argeș. Din delegația care îl va însoți, fac parte și importanți membri ai Guvernului României: vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea și Daniel Constantin, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi ministrul Transporturilor, Ioan Rus. În programul de sâmbătă sunt prevăzute vizita și dezvelirea plăcii aniversare a 30 de ani de la înființarea spitalului din Curtea de Argeș, precum și participarea la parastasul Regelui Carol I de la Mânăstirea Curtea de Argeș, depunere de coroane, vizitarea Catedralei, a Paraclisului Sfântei Filoteia și a noii Catedrale.
Organizația PSD Curtea de Argeș îi invită pe toți argeşenii care doresc să ia parte la evenimentele desfășurate sâmbătă, la Mănăstirea Curtea de Argeș, începând cu ora 14:00.
„Faptul că Victor Ponta vine în orașul Curtea de Argeș reprezintă pentru noi un motiv de bucurie și de mândrie. De asemenea, apreciem în mod deosebit faptul că premierul va fi însoțit de miniștri care dețin portofolii grele în Guvern. România are nevoie de un nou model de președinte, de schimbare, iar măsurile luate de Victor Ponta în calitate de prim – ministru au demonstrat că se poate: a dat înapoi salariile și pensiile tăiate de Băsescu și PDL, a făcut locuri de muncă, a redeschis spitale, a fost alături de cei aflați în nevoie, a crescut salariul minim cu 200 RON, a scăzut TVA la pâine, a eliminat peste 90 de taxe, a scăzut CAS-ul, a scos țara din izolare externă și are proiecte mari pentru viitorul României. 
România trebuie să fie din nou unită. Avem nevoie de o nouă MARE UNIRE, care să ne permită să construim pentru generațiile de mâine. După 10 ani de scandal și război, după 25 de ani de tranziție, avem nevoie de un președinte care sa readucă pacea și liniștea în societate și care să ne unească pentru un proiect național. Certitudinea pe care o oferă Victor Ponta românilor este stabilitatea, reclădirea țării, munca asiduă și siguranță. Suntem convinși că cetățenii din Curtea de Argeș îl vor susține pe Victor Ponta pentru funcția de președinte”, declară liderii organizaţiei PSD Curtea de Argeş.
Organizația PSD CURTEA DE ARGEȘ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email