Victor Hănescu – partide demonstrative la Turneul de tenis de la Domneşti şi Curtea de Argeş

Victor Hanescu a oferit ieri o serie de partide demonstrative copiilor şi juniorilor care participă la competiţiile din Domneşti şi Curtea de Argeş.
În premieră pentru competiţiile din circuitul intern al Federaţiei Române de Tenis, Turneul de tenis “Victor Hănescu” este transmis LIVE, pe internet. Iubitorii tenisului pot urmări competiţia pe www.trofeulvictorhanescu.ro şi pe pagina de Facebook a turneului.
Clubul Sportiv Domneşti şi Tenis Club Curtea de Argeş în parteneriat cu Victor Hănescu, organizează la Domnești-Argeș, Curtea de Argeș, în perioada 3-9 septembrie 2011, a V-a ediţie a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii şi Juniori “Trofeul Victor Hănescu”. Aproximativ 200 de copii din întreaga ţară s-au înscris la turneul de tenis “Victor Hănescu”, care are o valoare totală a premiilor de 10.000 de euro. Trofeul “Victor Hănescu” este inclus în programul competițional intern al Federaţiei Române de Tenis, pentru categoriile de vârstă  10 – 12 – 14 – 16 – 18 ani, băieţi şi fete. Grupa de vârstă de 12 ani face parte din “Circuitul Naţional FRT”, iar pentru aceasta grupă de vârstă turneul are categoria A. Celelalte categorii fac parte din cadrul calendarului competiţional FRT şi au categoria 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email