Victor Hănescu a jucat tenis cu copiii din Curtea de Argeş

Victor Hănescu, cel mai bun tenisman român al momentului, a lansat recent campania „Orice campion are un început”, care are ca obiectiv principal sprijinirea copiilor cu aptitudini pentru acest sport.
Primul eveniment din cadrul acestei campanii s-a desfăşurat săptămâna trecută, chiar la Curtea de Argeş. Cu acest prilej, sute de copii din municipiul nostru au fost la baza sportivă Tenis Club Curtea de Argeş, unde s-au întâlnit cu Victor Hănescu. Acesta le-a oferit juniorilor premii constând în echipament sportiv, genţi, mingi şi rachete de tenis. Mai mult decât atât, Victor Hănescu a participat şi la un schimb de mingi cu copiii, pe care i-a încurajat în permanenţă. „Scopul acestei campanii este acela de a-i sprijini pe copii. Ştiu cât este de greu, pentru că şi eu am fost la fel ca ei. Primul eveniment am ales să îl organizez la Curtea de Argeş, pentru că aici se află această bază sportivă la standarde internaţionale. Aşa cum am promis, banii pe care i-am câştigat la meciul de Cupa Davis cu Olanda i-am donat către cei mici. Atunci a fost un episod în care foarte multă lume m-a acuzat că joc pentru bani. Însă eu am arătat că nu este aşa şi am demonstrat că joc pentru ţară. Mă bucur că am ocazia să îi ajut pe copii şi sper ca această campanie să se extindă la nivelul întregii ţări, cu ajutorul sponsorilor. Cred că avem potenţial, pentru că am văzut foarte mulţi copii talentaţi”, a declarat Victor Hănescu.
La finalul evenimentului a avut loc şi o sesiune de autografe şi fotografii, la care Victor Hănescu a participat cu plăcere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email