Viceprimarul Mitrofan şi trei consilieri PNL au trecut la PSD

 

Lovitură de teatru ieri în politica locală. Zvonurile care circulau de ceva vreme prin Curtea de Argeş s-au concretizat, iar în Consiliul Local mai este acum un singur liberal, dacă şi acela o mai fi membru al PNL.

 

Viceprimarul Cristian Mitrofan, Ioan Ghiţă, consilier local şi director al Serviciului Public de Gospodărie Comunală, Gheorghe Popa, consilier local şi director al Liceului Tehnologic Forestier, Gheorghe Iordăchescu, şef la Gaze şi consilier local, toţi aleşi pe listele PNL, au semnat adeziunile la PSD. “S-a refăcut astfel USl la Curtea de Argeş”, ne-a spus Cristian Mitrofan, proaspăt membru al PSD, fost şef al organizaţiei Curtea de Argeş a PNL. De asemenea, tot de ieri, Vasile Sabie, consilier local şi fost preşedinte al organizaţiei municipale a PDL, este membru al PSD Curtea de Argeş.

 

De altfel, se pare că PNL are mai multe probleme în Argeş, după ce zeci de primari şi consilieri locali au plecat la PSD, unele site-uri de ştiri dând ca sigură plecarea din rândurile liberalilor inclusiv a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Polexe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email