Vicepreşedintele Senatului, Şerban Valeca – „Rămânem o echipă redutabilă în Argeş!”

În Argeş, PSD şi-a reconfirmat poziţia de lider între actorii de pe scena politică judeţeană, însă rezultatele alegerilor europarlamentare – coroborate cu cele de la nivel naţional – nu sunt deloc de natură să mulţumescă echipa PSD.

“Țin în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au acordat votul lor. Pe de altă parte, PSD rămâne o echipă unită în Argeș. Am strâns deja rândurile şi gândim în perspectivă. Facem o evaluare a tuturor factorilor care au influenţat într-un fel sau altul rezultatul alegerilor, vedem unde s-a greşit, vedem ce putem face pentru a convinge cât mai mulţi cetăţeni să iasă la vot şi să fim noi prima opţiune de o manieră la fel de consistentă ca în alți ani. Desigur, se vor schimba elemente legate de mesaje, de comunicare şi de mobilizare a electoratului, având în vedere aici şi tinerii, şi pensionarii, şi angajaţii de la stat, şi pe cei de la privat, deoarece pentru toate categoriile am luat măsuri bune care s-au reflectat în creşterea nivelului de trai.

Rămânem o echipă redutabilă în Argeş şi sunt convins că şi la nivel naţional se vor găsi soluţiile cele mai bune pentru redresare şi pentru a continua proiectele bune începute pentru România!”, a declarat ing. Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş şi vicepreşedinte al Senatului României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email