Veniturile Aquaterm au ajuns la 6,82 milioane de lei

Creşterea în acest an este de peste 150.000 de lei

Consiliul Local Curtea de Argeş a aprobat la şedinţa ordinară a lunii august rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli a societăţii Aquaterm, cea care furnizează apa şi canalul la Curtea de Argeş şi în câteva comune limitrofe. Aquaterm este societate cu capital integral de stat şi aparţine Municipiului Curtea de Argeş.

Potrivit documentelor prezentate de conducerea societăţii,  în acest an veniturile au crescut de la 6.682.000 lei la 6.839.000 lei, diferenţa provenind din producţia vândută.

„Lacuri de peşte alimentate din reţeaua publică!”

Discuţiile au fost aprinse, mai ales electorale, la acest punct de pe ordinea de zi. La şedinţă a fost prezent şi Ionuţ Andrei, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aquaterm. „Aquaterm s-a aflat anul trecut într-o situaţie dificilă din cauza contractului dezastruos cu Unitatea Administrativ Teritorială Băiculeşti, dar în ultimul an am cumpărat foarte multe echipamente. Pe strada Valea Sasului e o avarie mare pentru că în ultimii 30 de ani nu s-a făcut nimic, s-au pus conducte noi mai proaste decât cele vechi, nu e vina actualei conduceri a societăţii. Sunt lacuri de peşte alimentate din reţeaua publică a oraşului. De un an şi jumătate încercăm să ţinem această societate să funcţioneze”, a spus preşedintele CA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email