Veniţi la noul restaurant Confarg!


Ieri a avut loc inaugurarea noului restaurant Confarg. Calitatea serviciilor şi bunul gust sunt lucrurile care recomandă clienţilor alegerea restaurantului Confarg, care este situat în incinta complexului cu acelaşi nume. „Restaurantul este format din două săli. Sala Confarg, care are o capacitate de 180 de locuri, şi mai avem şi Sala Minion. Organizăm evenimente precum nunţi, botezuri, mese festive, dar şi zile onomastice sau aniversări”, a spus Cătălin Neguţ, directorul Confarg. Mai mult, restaurantul oferă meniuri variate care cuprind atât mâncăruri tradiţionale româneşti, dar şi preparate din bucătăria franţuzească.

Preparate franţuzeşti şi româneşti

„Avem angajaţi doi bucătari cu experienţă care au lucrat în restaurante importante din Bucureşti. Aceştia sunt Aristiţa Dumitrescu, care se ocupă de mâncarea cu specific franţuzesc, şi Adriana Scorbură, care este responsabilă cu preparatele tradiţionale româneşti. Clienţii fideli pot obţine abonamente prin care beneficiază de reduceri substanţiale. Am îmbunătăţit şi calitatea serviciilor de servire, personalul fiind foarte atent cu clienţii. Noi ne vom ocupa în continuare şi de strategia de dezvoltare a hotelului, în care s-a investit enorm până acum”, a mai spus Cătălin Neguţ. Restaurantul Confarg este dotat cu instalaţie de sonorizare proprie, iar fondul muzical este asigurat de formaţii de muzică uşoară şi populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email