Vasile Sabie, preşedintele PDL Curtea de Argeş: „Curtea de Argeş a primit de la Consiliul Judeţean doar un miliard de lei!”

Vasile Sabie, preşedintele PDL Curtea de Argeş, spune că municipiul a primit anul trecut de la Consiliul Judeţean mai puţini bani decât o comună, asta deşi de la Guvern la Consiliul Local puterea e concentrată la PSD. „PSD are primarul, Consiliul Local, preşedintele Consiliului Judeţean şi Consiliul Judeţean şi Guvern, şi nu se vede nicio schimbare în bine la Curtea de Argeş. Municipiul a primit de la Consiliul Judeţean un  miliard de lei vechi, mai puţin decât o comună, iar banii s-au dus la rezolvarea problemei câinilor comunitari”, a declarat Vasile Sabie la conferinţa de presă a PDL Curtea de Argeş. În opinia sa, problema maidanezilor e cea mai grea problemă pentru Curtea de Argeş. „Câinii s-au înmulţit şi nu reuşim să rezolvăm problema aceasta”, a mai spus Vasile Sabie, care este şi consilier local PDL.
E posibil ca activitatea de ecarisaj să fie scoasă din nou la licitaţie, după cum aţi aflat din ziarul nostru. Primarul Nicolae Diaconu ne-a spus că tarifele practicate de societatea de salubritate sunt mari, şi că Direcţia Sanitar Veterinară a calculat alte tarife, care fac ca numărul câinilor care vor fi „rezolvaţi” să fie mai mare cu aceeaşi sumă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email