Vasile Sabie, preşedintele organizaţiei locale a PDL, declară: „Ce s-a întâmplat la Piteşti nu are niciun efect la Curtea de Argeş!”

Scandalul din ultimele zile din PDL Argeş nu are repercusiuni la Curtea de Argeş, ne-a spus ieri preşedintele organizaţiei locale, Vasile Sabie. „În primul rând, la Curtea de Argeş ne vedem de treabă, şi în proporţie de 75% am reuşit să reorganizăm organizaţia locală. Au fost alegeri la organizaţiile pe secţiile de votare, săptămâna aceasta se ţin alegeri pentru organizaţiile de tineret şi de femei, iar pe 25 august sunt programate alegerile pentru organizaţia de pensionari. Potrivit calendarului stabilit anterior, pe 5 septembrie vom avea alegeri pentru preşedintele şi Biroul Permanent Local al PDL. Ce s-a întâmplat la Piteşti nu are niciun efect la Curtea de Argeş. Nu şi-a dat nimeni demisia, chiar diseară (marţi seara –n.n) avem şedinţă de Birou Permanent Local”, a spus Vasile Sabie.
În opinia sa, cei 22 de primari care au fost demişi vor reveni în partid. „Comisia de etică va analiza şi va declara nulitatea demiterii primarilor, pentru că, din câte ştiu eu, s-au găsit nereguli în documente”, a mai spus preşedintele PDL Curtea de Argeş.
Vă reamintim că 22 de primari PDL din Argeş au fost excluşi din partid, după ce şi-au dat demisiile din funcţiile pe care le deţineau în PDL, iar printre ei s-a aflat şi primarul comunei Valea Iaşului, Nicolae Barbu. După ce i-a exclus din partid, fostul senator Mircea Andrei, preşedinte al PDL Argeş, şi-a dat demisia din partid la rândul său. De ieri, PDL Argeş este condus de deputatul Cătălin Teodorescu. „Noul preşedinte are deja 14 persoane în jurul lui, şi va forma cât de curând un nou Birou Judeţean. Oricum, până în luna decembrie trebuie să aibă loc alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene”, a mai spus Vasile Sabie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email