Vasile Sabie, preşedintele democrat liberalilor din Curtea de Argeş: „Ninel Diaconu a fost la PDL timp de o lună!”

Primarul Nicolae Diaconu a fost la PDL timp de o lună, a declarat ieri în conferinţa de presă a organizaţiei Curtea de Argeş, Vasile Sabie, preşedintele acesteia. „Primarul Diaconu a trecut la noi o lună de zile pentru PIDU”, a spus Sabie. Este vorba despre Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, cel care a trecut prin mari peripeţii până să fie pus în aplicare, şi nici după ce lucrările au început să fie realizate nu se simte prea bine.
„Dl. primar şi PDL s-au întâlnit cumva la jumătatea drumului. I-a cerut ajutorul dlui. senator Mircea Andrei, şi a fost la Bucureşti ca să-l ajute. Nu prea s-a putut însă, pentru că o semnătură putea să-l coste pe cel care o făcea chiar libertatea”, a mai spus Vasile Sabie.
Preşedintele PDL Curtea de Argeş s-a declarat nemulţumit de activitatea administraţiei locale. „Am auzit că administraţia locală vrea să înfiinţeze un nou site, argeşeniifericiţi.ro, pentru că, după cum ştiţi, străzile sunt toate asfaltate, lucrurile merg foarte bine la Curtea de Argeş, investitorii dau năvală, turismul e în floare, câinii maidanezi au dispărut, e raiul pe pământ la Curtea de Argeş! Din păcate, realitatea e cruntă!”, a afirmat Vasile Sabie la conferinţa de presă la care i-a fost alături Doru Georgescu, contracandidatul său la funcţia de preşedinte al organizaţiei locale. Georgescu a declarat că face parte dintr-o echipă câştigătoare. „La alegeri am spus că vom face echipă. Încercăm să vorbim prin fapte, pentru că nu o să vorbim prea mult, ci o să facem”, a declarat Doru Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email