Vasile Sabie, preşedinte al PDL Curtea de Argeş: „Bugetul pe 2014 e făcut pe genunchi, fără a se ţine cont de Consiliul Local!”

„Am făcut o interpelare referitor la bugetul Curţii de Argeş în 2014.  E făcut pe genunchi de primar, Florescu ( directorul economic al Primăriei – n.n.), Porceanu (şeful de la Investiţii din Primărie – n.n.), fără a se ţine cont de viceprimar şi de Consiliul Local”, a declarat preşedintele PDL Curtea de Argeş, Vasile Sabie, la ultima conferinţă de presă a partidului. El a vorbit şi despre faptul că la anul Curtea de Argeş va avea bani mai mulţi, după ce va scăpa de cofinanţarea proiectelor europene. „În 2014 vom avea un buget substanţial, iar acesta trebuie făcut ţinându-se cont de opinia Consiliului Local, a mediului de afaceri, a oricărui cetăţean din oraş. Ar fi normal să se facă o dezbatere publică adevărată”, a afirmat Vasile Sabie.
Şeful democrat liberalilor din municipiu, de curând ales şi preşedinte al Colegiului II Curtea de Argeş, mai spune că „nu s-a investit nimic în staţia de epurare, cea care există doar faptic, dar s-au cheltuit bani pentru studii de fezabilitate şi proiecte tehnice”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email