Vasile Blaga, în vizită electorală la Curtea de Argeş

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a fost sâmbătă la Curtea de Argeş, pentru a-l susţine pe Cătălin Teodorescu, candidatul democrat liberal pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Totodată, la evenimentul care s-au desfăşurat în sala de şedinţe a primăriei Curtea de Argeş, au mai participat europarlamentarii Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Marin Jean Ionescu, deputatul PDL de Vâlcea, Romeo Rădulescu, precum şi mai mulţi membrii PDL. „Este un an electoral greu, care începe acum cu aceste alegeri europarlamentare. Trebui să ne sprijinim candidatul şi trebuie să încercăm să câştigăm conducerea Consiliului Judeţean. Şi eu o să fiu alături de dumneavoastră şi mă voi lupta pentru ca nimeni să nu îşi bată joc de militanţii noştrii. Cătălin Teodorescu este candidatul potrivit, un om serios care poate face multe lucruri bune. Trebuie să demonstrăm că suntem că suntem principala forţă politică de centru dreapta din România”, a declarat Vasile Blaga.
Cătălin Teodorescu – „PSD a lăsat moştenire argeşenilor doar drumuri prăfuite şi pline de gropi!”
La rândul său, Cătălin Teodorescu a atacat conducerea judeţului, spunând că PSD a lăsat moştenire argeşenilor doar drumuri prăfuite şi pline de gropi. „Ne aflăm la începutul unui drum lung şi anevoios, un drum neasfaltat şi plin de gropi, pentru că asta este moştenirea de peste 20 de ani a PSD. Însă, sunt convins că împreună, în echipă, putem netezi acest drum. Chiar dacă nu putem câştiga acum, măcar în 2016 să fim pe primul loc. Dacă nu demonstrăm că putem să fim o forţă politică acum, va fi greu să mai facem ceva apoi”, a declarat Cătălin Teodorescu. De asemenea, acesta a vorbit şi despre importanţa atragerii fondurilor europene pentru localităţile din judeţul Argeş. „În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş consider o prioritate de rang zero aducerea de bani europeni pentru investiţii în orice localitate. Se pot face minuni cu astfel de fonduri. Ce a lipsit până acum a fost buna credinţă şi dorinţa de a asigura bunăstarea argeşenilor. Şi aici vă dau un exemplu: proiectul Molivişu. Nu avem nici până acum o pârtie de ski în Argeş şi asta pentru că fosta conducere PSD a Consiliului Judeţean nu a vrut să asigure finanţarea. De ce nu a dorit? Pentru că nu a avut interes”, a mai spus Cătălin Teodorescu.
Președintele PDL Vasile Blaga și deputatul PDL de Argeș, Cătălin Teodorescu, alături de membrii BPJ ai PDL Argeș, precum și de europarlamentarii democrat-liberali, au vizitat, sâmbătă, şi Biserica Domnească. Politicienii au fost impresionați de frumusețea monumentului istoric, explicaţii referitoare la monument fiind oferite de directorul Muzeului Municipal, Ştefan Dumitrache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email