Vânătorii de Munte au distribuit cadouri veteranilor de război din Curtea de Argeș, Tigveni, Mălureni, Albești și Mușătești

În perioada 28 -29 aprilie 2021, militarii Batalionului 33 Vânători de Munte ,,Posada” au distribuit pachetele cadou pentru veteranii de război din Curtea de Argeș, Tigveni, Mălureni, Albești și Mușătești.
Pe parcursul activității, vânătorii de munte argeșeni au avut privilegiul de a asculta adevărate povești de viață ale celor care au scris istoria țării.
 Evenimentul a fost organizat de Ministerul Apărării Naționale, în parteneriat cu Asociația ,,Alături de Eroi” și cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile, pentru a readuce în atenția publicului eroii care și-au servit țara pe câmpul de luptă.
Respect, muncă și dragoste față de țară sunt cuvintele pe care le-au trasmis veteranii de război vânătorilor de munte argeșeni.
Militarii Batalionului 33 Vânători de Munte ,,Posada” au dorit să le mulțumească venerabililor veterani pentru sacrificiul făcut și i-au asigurat ca vor fi alături de ei ori de câte ori va fi nevoie.
Respect veșnic eroilor și veteranilor noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email