Valentin Retevoi – câştigătorul Cupei Mitsubishi Pajero


Valentin Retevoi, şeful Serviciului Salvamont Nucşoara, este fericitul câştigător al ediţiei din acest an “Mitsubishi Adventure Day”- Cupa Pajero. Evenimentul a avut loc duminică, la Curtea de Argeş, traseul fiind ales în zona bazinelor cu apă. Dintre cei aproximativ 50 de participanţi, Valentin Retevoi s-a arătat a fi cel mai bun pilot. Renumitul salvamontist a reuşit să parcurgă traseul tehnic în regim de viteză în numai trei minute şi 20 de secunde. “Am primit o invitaţie de la reprezentanţii Mitsubishi, cum că se caută piloţi pentru concursul naţional şi am acceptat. Pe lângă faptul că am făcut-o din pasiune, pentru mine a fost o provocare”, a declarat Valentin Retevoi.
În toamnă, Valentin va participa la concursul naţional de off-road. Până atunci, însă, el va fi inclus într-un regim de antrenament organizat de reprezentanţii Mitsubishi.
Deşi este foarte încântat de reuşita sa, Valentin spune că nu va renunţa la meseria de salvamontist şi la pasiunea sa pentru munte. „Meseria mea m-a ajutat să devin un bun pilot. Traseele foarte dificile pe munte m-au făcut să ştiu să-mi controlez maşina aşa cum trebuie. A fost o competiţie dură, o luptă strânsă, dar am câştigat. Merg înainte, nu renunţ la niciuna dintre pasiuni, voi încerca să le îmbin”, a precizat salvamontistul.
  Marele premiu din finală îi va aduce lui Valentin Retevoi bucuria de a fi observator la Raliul Dakar, ce va avea loc la Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email