Va pleca Ionuţ Badea de la F.C. Argeş?

Cu numai câteva zile înainte de începerea pregătirilor, la F.C. Argeş situaţia este în continuare nesigură. Mai mult, a apărut un zvon conform căruia antrenorul Ionuţ Badea ar pleca la Universitatea Craiova.

Badea recunoaşte: „Sunt în discuţii cu mai multe echipe, dar n-am semnat nimic”

Ieri dimineaţă, antrenorul Argeşului o plimba pe micuţa Nora, fetiţa lui în vârstă de 6 luni, prin cartierul Craiovei. Nu avea telefoanele la el, şi de aceea preţ de câteva ore nu a putut fi contactat telefonic. Întâmplător, l-am întâlnit şi am discutat cu el câteva minute.                            
„Nu este adevărat cum că aş fi şi semnat pentru Universitatea Craiova. Eu sunt sub contract cu F.C. Argeş şi nu pot rezilia contractul unilateral. Este adevărat că în aceste zile am discuţii cu mai multe echipe din prima ligă, dar asta nu înseamnă că am şi semnat cu un alt club”, spunea ieri Ionuţ Badea.

Andrei Penescu: „Noi nu ştim nimic”

La rândul său, Andrei, fiul lui Cornel Penescu spunea că „noi nu ştim nimic despre o eventuală plecare a lui Ionuţ Badea la Universitatea Craiova. Nu ne-a spus nimeni, nimic”. Se pare că Ilie Penescu, fratele lui Cornel Penescu, este singurul în măsură să-i dea dezlegarea antrenorului Ionuţ Badea pentru a pleca la Universitatea Craiova sau la un alt club. Din păcate, domnul Ilie Penescu nu a răspuns ieri la telefon pentru a lămuri situaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email