USR PLUS – „Mulțumim Curtea de Argeș!”

Suntem impresionați de numărul mare de oameni care au ieșit la vot și de scorul excepțional obținut de Alianța USR PLUS la alegerile parlamentare. USR și PLUS au fost puternici împreună dar alături de voi suntem de neoprit și putem schimba fața orașului prin implicare, responsabilitate, profesionalism și bun simț.

Scorul înregistrat de Alianța USR PLUS la alegerile de ieri ne onorează și ne obligă să răsplătim încrederea argeșenilor cu acțiuni în interesul lor. Am susținut în campanie și Referendumul, suntem bucuroși că a trecut și suntem impresionați de numărul mare de oameni care au ieșit la vot.

Sperăm ca de acum prezența mare la vot va deveni un standard și că oamenii au realizat în sfârșit că puterea este a lor și că ei sunt cei care trebuie să se implice și să pună umărul la schimbare.

Nu mai e loc de dezamăgiri sau pesimism ci doar de reflecție, găsirea soluțiilor optime pentru oraș și punerea lor în acțiune. Suntem optimiști și hotărâți să nu dezamăgim mai ales acum când am văzut ce greu se reaprinde speranța și ce ușor câștigă teren scepticismul și neîncrederea.

Nu am întrecut PSD sau PNL la Curtea de Argeș dar scorul foarte apropiat de partidele mari este semnalul de care oamenii aveau nevoie.

Ceea ce acum câteva luni era doar un vis și o speranță puțin probabilă pentru mulți, acum e mai aproape decât oricând de realitate. Fără penali în funcții publice, oameni noi și competenți la conducere și dezvoltare durabilă.

Mulțumesc în special echipei foarte tinere USR PLUS de la Curtea de Argeș, care a avut parte de primul eveniment major și care s-a descurcat admirabil.

Aveți încredere în ei în continuare și sprijiniți-i, sunt oameni tineri și foarte tineri care nu au făcut niciodată politică până acum. Mulțumim delegaților care au reprezentat Alianța în secțiile de votare și s-au asigurat că totul se desfășoară respectând legea.

Cred cu tărie că putem schimba ceva doar dacă ne implicăm cu adevărat! Este mai clar ca niciodată, acum, după rezultatul votului de ieri, că nu mai există cale de întoarcere. Haideți alături de noi sa schimbăm clasa politică și să dezvoltăm orașul! Am făcut primul pas IERI. Să continuăm în același ritm!

Mulțumim Curtea de Argeș!

Bogdan Marina, preşedinte USR Curtea de Argeş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email