USR cere Primăriei anularea angajărilor la Evidenţa Populaţiei

Strategia păguboasă de risipire a banului public trebuie oprită măcar acum, în al 12-lea ceas”, spune preşedintele organizaţiei locale, Bogdan Marina

„USR Curtea de Argeș solicită Primăriei să anuleze de urgență procedura de angajare inutilă de la Serviciul Public de Evidența Populației sau să ofere cetățenilor informații privind necesitatea acestor angajări. Strategia păguboasă pentru cetățeni de mărire inutilă a aparatului bugetar și risipire a banului public trebuie oprită măcar acum, în al 12-lea ceas”, spune Bogdan Marina, preşedintele USR Curtea de Argeş. Este vorba despre angajarea unui consilier pentru achiziţii publice la Evidenţa Populaţiei. După cum aţi aflat din ziarul nostru, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Curtea de Argeş a anunţat un concurs pentru angajarea unui consilier achiziţii publice, cu studii superioare, în cadrul Compartimentului de Achiziţii Publice, aşadar un consilier care să se ocupe de achiziţiile publice făcute de SPCLEP. Pare un nonsens atâta vreme cât tot anul trecut achiziţiile SPCLEP au fost de 415,13 lei, iar anul acesta nu există în SICAP – sistemul electronic de achiziţii publice – nicio achiziţie făcută de Evidenţa Populaţiei.

Bogdan Marina spune că a încercat să obţină mai multe informaţii, în calitate de cetăţean, de la şefa SPCLEP, Melania Zarioiu, dar aceasta „nici măcar nu concepe să ofere detalii prin telefon cetățenilor din Curtea de Argeș”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email