UPDATE Un șofer de 83 de ani a omorât 2 oameni și a rănit încă unul în două accidente

Un șofer de 83 de ani, din Corbeni, a făcut două accidente sâmbătă seara, la Curtea de Argeș și la Albești. Deși a călcat cu mașina un om la Curtea de Argeș,  și-a continuat drumul, iar la Albești a mai accidentat doi pietoni, unul murind pe loc iar celălalt la Spital.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeș, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcția Curtea de Argeș spre Corbeni), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din același municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l ușor, potrivit IPJ Argeș.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

La scurt timp, același conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localității Albeștii de Argeș, pe DN 7C.

Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeștii de Argeș, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeași localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconștiență, decedând la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care faptele au fost săvârșite, și luarea măsurilor legale care se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email