UPDATE Un brașovean de 19 ani l-ar fi omorât pe bărbatul care i-a refuzat avansurile sexuale

Poliția Argeș a anunțat miercuri că a reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani, din Brașov, acuzat că l-ar fi omorât pe bărbatul de 30 de ani din Domnești. El ar fi mărturisit că s-au certat și l-a lovit, iar omul a căzut în apă, dar nimeni nu a cerut ajutor. Motivul ar fi că bărbatul nu a acceptat să facă sex decât cu unul din cei trei parteneri de băutură.

Vă reamintim că un bărbat din Domnești dat dispărut a fost găsit înecat. Ancheta e în desfășurare, dar împrejurările în care bărbatul de 30 de ani a murit sunt teribile – ar fi refuzat avansurile sexuale ale unui tânăr, iar acesta, cu un pumn, l-ar fi aruncat în râul în care s-a înecat.

Tânărul i-ar fi propus celui mai în vârstă să întrețină relații sexuale, iar atunci când a fost refuzat, între cei doi a început o ceartă, iar tânărul i-a aplicat o lovitură fatală. Bărbatul a ajuns direct în râul lângă care se aflau, iar adolescentul nu cerut ajutor, ci a fugit împreună cu ați doi martori.

Victima are 30 de ani și locuia în comuna Domnești, cu tatăl lui. Sâmbătă seara s-a dus într-un bar unde ar fi stat până la 2 dimineața, și nu a mai fost văzut după ce a plecat de acolo însoțit de trei tineri.

Tatăl lui a crezut că nu are motiv de îngrijorare duminică, dar luni a alertat autoritățile, după ce a văzut că fiul său nu s-a mai întors acasă.

Polițiștii au găsit imagini de pe o camera de supraveghere, în care apar tânărul și cei trei bărbaţi care îl însoțeau. Toți se îndreptau spre malul râului. La 5 kilometri mai jos de locul în care a fost filmat, oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit.

Se pare că bărbatul de 30 de ani ar fi fost ucis pentru că ar fi acceptat să întrețină relații sexuale doar cu unul dintre cei trei tineri. Suspectul principal a mărturisit că s-au certat și l-a lovit, iar victima a căzut în apă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email