UPDATE Doi morți în accidentul în care au fost implicate un autoturism și trenul Pitești-Curtea de Argeș

Doi bărbați au murit marți, în accidentul în care au autoturism s-a ciocnit cu trenul Pitești-Curtea de Argeș, transmite ISU Argeș. Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit astăzi, în jurul orei 10, la un incident produs la o trecere la nivel cu o cale ferată de pe strada Găvenii din municipiul Pitești.

În incident au fost implicate un autoturism și un tren, iar din nefericire pentru cei doi ocupanți ai autoturismului, bărbați cu vârstele de 52 de ani și respectiv 69 de ani, nu s-a mai putut face nimic, aceștia fiind găsiți încarcerați și cu leziuni incompatibile cu viața. Persoanele aflate în tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat, de 52 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Găvenii, din direcția str. Depozitelor către b-dul Nicolae Bălcescu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, semnalizată corespunzător, a intrat în coliziune cu un tren personal, condus de un bărbat de 26 de ani, din Pitești, mecanic de locomotivă.

Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului și al unui bărbat de 69 de ani, din Bascov, pasager pe locul din dreapta față al autoturismului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, transmite IPJ Argeș.

Este al treilea accident din acest an în care a fost implicat un tren care circulă pe direcția Pitești-Curtea de Argeș și este primul în care se înregistrează decese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email