Universitatea Titu Maiorescu şi-a dechis porţile pentru viitorii studenţi


Universitatea Titu Maiorescu a organizat vineri, la Casa de Cultură George Topârceanu, festivitatea de deschidere a noului an universitar. La eveniment au fost prezenţi studenţi, prieteni ai acestora, părinţi, absolvenţi şi cadre didactice. Nu au lipsit nici reprezentanţi din Senatul Universităţii.

Universitatea Titu Maiorescu  a dezvoltat la Curtea de Argeş un centru deosebit de puternic

În aplauzele celor prezenţi, directorul Centrului Teritorial Curtea de Argeş, Mihai Barbu, a ţinut să facă o scurtă prezentare a rezultatelor obţinute de studenţii Universităţii „Titu Maiorescu”. “Am ajuns astăzi la cea de-a cincea festivitate de deschidere la Curtea de Argeş şi, în această perioadă, peste 2.000 de studenţi şi masteranzi au învăţat la universitatea noastră.  Am reuşit astfel să dezvoltăm un centru deosebit de puternic. Un merit deosebit îl au şi cadrele didactice care se bucură de prestigiu în toată ţara”, a spus directorul Mihai Barbu. De asemenea, a ţinut să îi felicite pe studenţii care au ales să se înscrie la o universitate atât de exigentă. “Centrul de la Curtea de Argeş va depune toate eforturile pentru a vă asigura cele mai bune condiţii de studii. Dorim ca prin voi, studenţii Universităţii Titu Maiorescu, municipiul Curtea de Argeş să fie înălţat prin cultura pe care voi o veţi primi”.

8 facultăţi, peste 15.000 de studenţi şi aproximativ 600 de cadre didactice

Rezultatele deosebite, pe care studenţii le-au obţinut de-a lungul timpului, au făcut ca Universitatea “Titu Maiorescu” să primească recunoaştere pe plan naţional ca fiind una dintre cele mai apreciate instituţii de învăţământ superior. “Universitatea noastră este una de elită şi, în acest an, împlinim 20 de ani de activitate. Este un prilej de bilanţ şi ne bucurăm să vă informăm că, recent, am obţinut atestarea instituţională cu grad de încredere. Am obţinut această atestare după o muncă asiduă, atât a cadrelor didactice, cât şi a stundeţilor. Timp de un an şi jumătate am fost evaluaţi de peste 20 de comisii şi zeci de experţi evaluatori, atât din ţară cât şi din străinătate. Această recunoaştere, dovedeşte calitatea procesului de învăţământ din Universitatea Titu Maiorescu. Avem 8 facultăţi, peste 15.000 de studenţi şi aproximativ 600 de cadre didactice bine pregătite, iar cel mai important lucru pentru noi este calitatea procesului de învăţământ.”, a declarat prof. univ. dr. Valentin Pau, prorectorul Universităţii.
Festivitatea de deschidere a noului an universitar la “Titu Maiorescu” s-a încheiat cu imnul Gaudeamus Igitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email