Unele dintre construcţiile de pe strada 1 Decembrie sunt ilegale?!

O construcţie aflată pe strada 1 Decembrie, în faţa parcării, a fost declarată ilegală, spun consilierii locali de la Curtea de Argeş. Este vorba de cea a fostului angajat al Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP), Sorin Văcaru. Acesta şi-a dat demisia, de altfel, de la SPCLEP încă de anul trecut, pentru ca procesul pe care l-a intentat Primăriei să nu aibă de suferit din cauza faptului că el era angajat al instituţiei. Se pare că miza procesului a fost continuarea lucrărilor la construcţia de pe strada 1 Decembrie.

„Procesul s-a judecat la Tribunalul Argeş şi, din câte ştiu eu, Primăria l-a câştigat. A fost contestată o schimbare a autorizaţiei de construire. A avut autorizaţie dar a venit cu un proiect modificat pentru care a solicitat o nouă autorizaţie care nu i-a fost eliberată şi a contestat refuzul de a i se eilbera o autorizaţie de construire. A pierdut”, ne-a spus secretarul municipiului, Radu Chirca.

Consilierii locali au solicitat, la ultima şedinţă, ca Municipalitatea să cumpere construcţia lui Sorin Văcaru, eventual să o transforme sau chiar să o dărâme ca să facă o intrare mai spectaculoasă la stadion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email