Un vâlcean a furat o oaie de la o femeie din Șuici

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Tigveni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au recuperat prejudiciul care a constat într-o oaie, transmite IPJ Argeș. Povestea oii furate pare complicată.
”Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 25 martie a.c., o femeie de 69 de ani, din comuna Șuici, a primit la domiciliu două persoane pe care nu le cunoaște, pentru a cumpăra un cal și două oi.
Dupa achiziția animalelor menționate, cei doi ar fi sustras și o a treia oaie, pe care ar fi încărcat-o în autoutilitara cu care se deplasau, și au plecat.
Persoana vătămată nu a putut preciza numărul de înmatriculare al utilitarei și nici direcția de deplasare, însă în urma verificărilor, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor în cauză.
Din cercetări, s-a stabilit că persoana care și-a însușit animalele, având calitatea de cumpărător, este un bărbat de 40 de ani, din Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea.
În urma cercetărilor, valoarea prejudiciului a fost recuperată și restituită persoanei vătămate.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere corespunzătoare”, informează polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email