Un transport agabaritic a blocat traficul pe Momaia

Traficul este blocat vineri dimineața pe dealul Momaia, din cauza unei defecțiuni la un ansamblu rutier care făcea un transport agabaritic, informează Poliția Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, defecțiunea ansamblului rutier cu care se efectua transportul agabaritic este majoră. Aceasta a avut loc pe DN 73C, pe raza localității Tigveni, într-o porțiune în urcare și în curbă.

Transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 110 tone și este însoțit pe traseu de echipaje ale poliției rutiere.

Polițiștii din cadrul Servicilui Rutier Argeș și Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt prezenți vineri pe DN 73C (Pitești-Curtea de Argeș), acționând și pe DN 73 (Pitesti- Rm.Vâlcea, rută pentru autoturisme și autovehicule cu MTMA sub 7,5 tone), și pe DN 65 (Pitesti-Slatina- rută pentru autovehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone).

În perioada 30 mai-30 iunie, pe DN 7, pe sectorul cuprins între km.144+530 – km. 144+700 (județul Argeș), sunt în vigoare restricții pentru autovehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, ca urmare a executării unor lucrări de consolidare rambleu și refacere a părții carosabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email