Un tânăr turbulent a lovit un polițist

Un tânăr de 19 ani care s-a certat cu iubita lui, a lovit-o, și a dat foc la niște haine, a lovit un polițist care venise să aplaneze conflictul. Tânărul furios s-a oprit din scandal abia după ce polițiștii au folosit spray lacrimogen.

Într-una din serile săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au intervenit pe raza localității Stolnici, ca urmare a unui apel primit prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, prin care o minoră de 15 ani sesiza faptul că prietenul său, de 19 ani, ar fi agresat-o și ar fi dat foc la mai multe obiecte vestimentare, pe fondul neînțelegerilor.

Anterior, polițiștii interveniseră și în jurul orei 19:00, ca urmare a unui apel la Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, din partea unui aparținător al minorei, care ar fi auzit în timpul convorbirii telefonice cu cea în cauză când cei doi s-ar fi certat, însă cu ocazia verificărilor efectuate la primul apel, minora a relatat polițiștilor că nu ar fi avut decât contradicții verbale și s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Cu ocazia intervenției la al doilea apel, polițiștii au găsit pe tânărul de 19 ani lângă mai multe obiecte vestimentare incendiate, iar în prezența acestora, tânărul s-a manifestat agresiv verbal față de minoră, având intenția de a o agresa fizic. În aceste împrejurări, tânărul l-a lovit pe unul dintre polițiști. Pentru prinderea și imobilizarea acestuia, polițiștii au folosit spray iritant-lacrimogen, după care l-au imobilizat și condus pe tânăr la sediul poliției.

Ca urmare a celor petrecute între cei doi, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv sub aspectul infracțiunii de distrugere, iar în urma parcurgerii procedurii specifice, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, ca urmare a lovirii polițistului, în cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, referitor la săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email