Un tânăr i-a furat unei bătrâne butelia de la aragaz

Miercuri dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie vârstnică din Costești, cu privire la faptul că în cursul nopții precedente i-ar fi fost sustrasă o butelie de aragaz, potrivit IPJ Argeș.

Din primele cercetări s-a stabilit că în cursul nopții de 04 spre 05 octombrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate prin escaladarea gardului, iar dintr-o anexă ar fi sustras o butelie GPL, care era conectată la un aragaz.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind desfășurate de polițiștii de investigații criminale.

În scurt timp, în urma celor constatate, polițiștii Formațiunii de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Costești au identificat un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii.

Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email